Auto, Moto, dealeri auto, importatori, vanzari masini second hand, motociclete, camioane
Cauta:  
Auto, Moto, dealeri auto, importatori, vanzari masini second hand, motociclete, camioane  
CAUTARE:   Categoria: Marca:
Modelul:

Reguli generale

Anunturi Auto second hand, Vanzari auto, masini second hand de vanzare -Auto moto

Sunteti interesat de cumparari si vanzari auto moto, piese auto, accesorii masini si motociclete?
Aici aveti anunturi vanzari auto, masini noi, masini second hand, motociclete precum si piese de schimb pentru autoturisme, utilitare, camioane, motociclete.
Pe langa masini de vanzare gasiti si utilaje agricole, utilaje pentru constructii, oferte de servicii transport auto, tractari, reparatii auto, inchirieri utilaje etc.

Utilizatorul are obligatia de a furniza informatii reale si corecte despre persoana sa atunci cand aceste informatii i se cer pentru crearea unui cont sau pentru personalizarea serviciilor din portal. In cazul in care TopAutoMoto are motive sa suspecteze ca aceste informatii nu sunt reale, isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv la oricare dintre serviciile pe care le ofera. Restrictionarea accesului poate insemna stergerea contului si a tuturor informatiilor pe care le contine, stergerea optiunilor definite si interzicerea accesului la serviciilor TopAutoMoto. De asemenea, utilizatorul isi asuma intrega raspundere civila si penala pentru informatiile pe care le transmite sau le publica pe Internet folosind serviciile TopAutoMoto. TopAutoMoto nu are nici o responsabilitate juridica fata de informatiile publicate sau transmise pe Internet de utilizatorii serviciului.
 TopAutoMoto isi rezerva dreptul de a folosi datele colectate de la utilizatorii sai pentru imbunatatirea serviciilor proprii. TopAutoMoto anunta utilizatorii sai ca adresa de email si telefonul de contact sunt facute publice pe siteurile TopAutoMoto odata cu postarea anunturilor si completarea lor. TopAutoMoto isi rezerva dreptul de a trimite mesaje tip newsletter tuturor utilizatorilor cu diverse informatii si prezentari privind activitatea siteului si a serviciilor oferite prin TopAutoMoto si activitatile conexe desfasurate de firma care sustine online siteul si a carei proprietate este.
IN ATENTIA UTILIZATORILOR TIP CUMPARATORI DE AUTO VEHICULE
NU FURNIZATI COPII DE PE ACTELE PERSONALE / ACTELE MASINII !!! NU ACCEPTATI SA TRIMITETI PERSOANELOR NECUNOSCUTE BANI IN AVANS PENTRU ADUCEREA UNEI MASINI LA COMANDA !!!
Nu trimiteti date personale sau copii dupa CI, buletin, carti credit/debit etc pe mail/fax !!!
Nu furnizati date confidentiale prin telefon daca apelul provine de pe un numar ascuns sau un numar de mobil !
TopAutoMoto nu se implica in intermedierea vanzarilor! Siteul TopAutoMoto este doar un spatiu pe web de expunere a anunturilor!
Nu luati in considerare variante in care noi suntem indicati drept garanti sau intermediari.
Nu avem in tara agenti care sa posteze anunturi in numele clientilor sau care sa faca fotografii.

Anunturi Vanzari auto - masini second hand - piata auto online - parcuri auto

Anunturi Vanzari auto- masini noi si second hand de vanzare Anunturi AUTO SECOND HAND SI NOI Vanzari auto - masini second hand - piata auto online - parcuri auto Anunturi rulote, Anunturi camioane, Anunturi tractoare, Anunturi utilaje, Anunturi motociclete, Anunturi accesorii si piese auto moto